27 december 2015

MAC Diva Lipstick Review


Oeps, weer een MAC review… Deze prachtige lipstick van MAC lag te wachten onder de boom. Een lipstick die ik al een tijd op het oog had en uiteindelijk heb gekregen. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.Donkere kleuren begin ik steeds meer te bewonderen, ik durfde het voorheen niet naar school te dragen, maar nu denk ik, waarom ook niet?! Captive vond ik echt al prachtig, mooi donker en toch draagbaar, maar ik wilde iets nóg donkerder. Ik koos voor Diva, mijn 11e MAC lipstick. 


Diva is een prachtige, donker rode kleur. 


Diva is een lipstick met een matte finish. 


Dit is de swatch van de lipstick op mijn handpalm. De kleur is, zoals ik al had verwacht, enorm goed gepigmenteerd, vandaar zijn MAC lipsticks mijn favoriet. Het is echt een diep rode kleur, prachtig!


En hier de lipstick op mijn lippen, wat een mooie kleur, zoiets had ik nog niet in mijn stash. Wat wel een nadeel is aan donkere lipsticks, is dat je echt precies moet werken, ik moet nog even oefenen maar ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe MAC Lipstick in Diva.

De lipstick blijft overigens echt enorm goed zitten, hij "staint" in je lippen en na een maaltijd zat 'ie er bij mij nog prima op! Hij blijft zeker 5 uur mooi zitten, na wat meer gegeten te hebben is de binnenkant iets vervaagd.

Diva is te koop voor €19,50 bij oa de Douglas.

Wat vind jij van MAC Diva? 

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!
Liefs, Esmée


Volg jij mijn blog al op Bloglovin? Klik hier. Bedankt voor je reactie en tot de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten