25 december 2015

MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish


Ik ben wéér een highlighter rijker, en wat voor een. Ik kocht MAC Lightscapade, mijn 2e Mineralize Skin Finish, dat ik MAC Soft & Gentle helemaal te gek vind, weten jullie denk ik wel, er zit dan ook al een hele deuk in. Ben je benieuwd hoe Lightscapade mij bevalt?


Lipstick was geen optie, dacht ik toen ik in de MAC counter stond, ik zocht wat anders. Lightscapade had ik al een tijd op het oog en ik besloot 'm mee te nemen. 

MAC Mineralize Skin Finish in Lightscapade bevat 10 gram.


Lightscapade heeft een bijzonder patroon en als je 'm zo ziet, denk je (ik dacht dat tenminste) dat het geen highlighter is.


En dan hier de swatch op mijn huid. Het is een hele koele highlighter, Soft & Gentle is een erg warme highlighter en je ziet duidelijk verschil. Zoiets had ik nog niet in mijn stash liggen. 
Het product bevat minuscule glittertjes, maar het is echt meer een glans, dan glitters. Het product is goed gepigmenteerd. 


En dan de highlighter op mijn huid, highlighter is voor mij het moeilijkste om te fotograferen, zelfs met lampen vind ik het nog erg lastig om het er goed op te krijgen. Je ziet de highlighter hier op de foto redelijk, maar als ik een stukje film, is het veel beter te zien, ik ga deze natuurlijk veel gebruiken in Make-up looks!Ik ben zo blij met mijn nieuwe highlighter, een koele highlighter had ik nog niet en ik ben blij dat ik deze heb gekocht, zeker een aanrader! Of ik 'm mooier vind dat Soft & Gentle durf ik niet te zeggen, ze zijn namelijk beide totaal verschillend.

Heb jij een MAC Mineralize SkinFinish in je stash?

Heel erg bedankt voor het lezen, ik hoop dat je er iets aan hebt gehad!
Tot de volgende keer,

Liefs, Esmée

Volg jij mijn blog al op Bloglovin? Klik hier.


 Bedankt voor je reactie en tot de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten