7 oktober 2015

Hoe ik een bordeaux rode broek zou combineren.Het is al een tijdje herfst en dat is wat mij betreft echt het leukste seizoen voor kleding en make-up. Bordeaux rood is een kleur die deze herfst helemaal in is. Ik vind het een hele leuke kleur en in dit artikel laat ik jou zien, hoe ik een bordeaux rode broek zou combineren. Kijk je mee?

Outfit 1


Aller eerst deze outfit. Ik koos voor een legging met imitatieleer en ritsen. Deze legging kun je gemakkelijk als een broek dragen. Ik heb deze legging gecombineerd met een zacht roze shirtje en een zwart vest met imitatiebont en een leerlook. Door het bontje is dit mijn favoriete outfit, ik vind deze zo leuk!

Bij de outfit horen natuurlijk ook schoenen. Ik heb gekozen voor deze stijlvolle chelsea boots van echt leer. En daarbij koos ik voor deze simpele zwarte tas.

Outfit 2 


Voor outfit 2 heb ik een iets rodere broek gekozen, niet zo zeer een bordeaux kleurige broek.
Ik heb de broek gecombineerd met een simpele, gebroken witte blouse met knoopjes. Voor daarbij heb ik een leuk vest met een printje gekozen, is net wat extra's, dat printje.

De schoenen zijn lage, zwarte enkel laarsjes. Ze zijn wat minder hoog dan de laarsjes uit outfit 1 en dat maakt deze outfit net wat comfortabeler. Bij deze outfit heb ik gekozen voor een clutch met zilveren details.

Outfit 3
En dan de laatste outfit, naar mijn mening is dit de perfecte outfit voor naar school. Heel simpel maar toch heel fashionable. De bordeaux rode broek heb ik gecombineerd met een zwarte blouse en een lekker warm, grijs vest.

Aangezien dit voor mij de perfecte outfit was voor naar school, heb ik er deze tas bij gecombineerd, de kleur van de tas vind ik echt geweldig en het past heel leuk bij het bordeaux rood, de tas is mooi groot, dus handig voor al je schoolboeken! En wat deze outfit nóg comfortabeler maakt, zijn de schoenen. Deze sneakers lijken mij ideaal voor school en zien er ook nog eens leuk uit!

Dit waren mijn 3 outfits, waarin ik 3 (bordeaux) kleurige broeken combineer!
Al deze items zijn te vinden op de webshop van Esprit.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Esmée

Geen opmerkingen:

Een reactie posten