8 maart 2016

Etos Contour Powder & Brow Gel


Dat ik gek ben op contouren valt hopelijk niet te veel op, vandaag review ik voor jullie namelijk weer een contour powder, en dit keer een budget product, namelijk een van de Etos! Ook naar de wenkbrauwgel van Etos was ik erg benieuwd, lees snel verder!


Etos Contour Powder Ligt/Medium €4,99


Laten we beginnen met de contour powder. Hier was ik het meest benieuwd naar. Ik had 'm al veel voorbij zien komen, dit moest een perfecte budget bronzer zijn die totaal niet oranje is. Wat ook mij meteen opviel, is dat het een assige kleur is. De meeste budget contour poeders zijn al heel snel oranje. 


Dit is de kleur Light/Medium. Je hebt 'm dus ook nog een tikkie donkerder, namelijk Medium/Dark.


En dit is de swatch. Ik ben lichtjes over de poeder heen gegaan en dit is het resultaat. Het is inderdaad een contour powder met een koele ondertoon. 


Conclusie: 

Yes I like it! De contour powder heeft echt een hele, koele ondertoon en je krijgt dus geen oranje vlek op je gezicht, het ziet er juist natuurlijk uit! Het werkt fijn maar de contour powder is wel erg poederig. Goed aftikken is echt een must. Ondanks dat is het echt een toppertje en kan ik je 'm zeker aanraden. Hij kost slechts €4,99. 

Etos Brow Gel - €3,99 


Yes een wenkbrauwgel. Sinds ik die van essence heb gebruik ik 'm echt elke dag. Maar toch was ik opzoek naar iets anders, die van essence vond ik vrij "nat" en bij mij duurde het erg lang tot het opgedroogd was. Hopelijk bevalt deze beter!Dit is de Brow gel in Clear. Het is lastig te laten zien op camera, maar met woorden bereik je ook veel: 

Conclusie: 

Ook dit product vind ik erg fijn. Hij heeft die van Essence aan de kant getikt, deze ligt nu in mijn everyday laatje. Hij is veel minder nat en heeft een kleinere vorm waarmee je het makkelijker kun aanbrengen. Of mijn wenkbrauwen langer mooi blijven, dat weet ik niet. De manier hoe dit product werkt vind ik erg fijn!Zoals je wel kunt lezen ben ik erg tevreden over deze 2 producten van de Etos.
Wat vind jij er van en zou je deze producten aanschaffen?

Bedankt voor het lezen en tot snel weer. Liefs, Esmée


Geen opmerkingen:

Een reactie posten