8 april 2014

W7 in the buff natural nudes eyeshadow palette.

Hee meiden. Vandaag was ik even langs de Op=Op voordeelshop geweest om te kijken of ze het W7 in the buff natural nudes eyeshadow palette hadden. Ik was al een keer eerder geweest maar toen hadden ze ze nog niet.. Maar nu heb ik hem dus weten te bemachtigen! Ik ben er echt super blij mee.
Kijk je mee?
 Het palette heeft 12 nude kleuren. Het zijn mooie kleuren voor elke dag.


Van links naar rechts: 
Buff- Camel- Sand- Dust- Chocolate- Topaz- Earth- Storm- Silk- Wave- Thunder- Onyx
Het palette bevat ook nog een klein oogschaduwkwastje, met aan 1 kant een fluffy kwastje en aan de andere kant een sponsapplicator. 

Tijd voor de swatches!Helemaal links van het palette zit een vanille gele kleur die bijna geen pigment heeft. Erg jammer. Je ziet het bijna niet. De andere 3 zijn wel goed gepigmenteertd. Deze zijn echt heel erg mooi. Super goed gepigmenteerd maar alleen het enige nadeel is dat ze een beetje chalky zijn, ook geven ze snel "fall-out".Wow. De zwart (genaamd Onyx) is zó goed gepigmenteerd! De andere ook maar de zwart is echt een uitzondering. Wow wat een kleur. 

Natuurlijk heb ik ook een ooglook gemaakt met het palette.Ik begin met de kleur "Sand". Deze breng ik aan over mijn gehele ooglid.
De kleur "Dust" breng ik aan, aan het buitenste deel van mijn oog. 
De kleur "Thunder" breng ik aan in de crease voor een mooi smokey effect. 


Het is een look voor elke dag, hij is niet te heftig. Ik ben echt super blij met het palette.

Het palette is €7,98 en is tekoop bij de Op=Op voordeelshop en zover ik weet ook in de DA van Amsterdam. Ook is deze tekoop op www.cheapcosmetics.ie

Ik hoop dat je wat aan deze review hebt gehad. Bedankt voor het lezen.

Liefs Esmée.

Instagram: @ beautybyesmeex


5 opmerkingen: