6 april 2014

Essence all about nude.

Eindelijk hem ik 'm! Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik was gister in Alkmaar met Merel en we kwamen in het kruidvat (omdat ze daar het 2e essence schap hebben) om te kijken of ze dit palette nog hadden liggen. En ja hoor. Er lagen er nog een stuk of 5. Gelijk had ik m in mijn mandje gegooid.Het is het absolute nude palette. In de kleur 01 Nude. Het heeft allemaal roze tinten wat ik persoonlijk heel erg mooi vind. 


Dit zijn de swatches. En WOW wat gepigmenteerd zeg! Er zit geen een matte kleur in het palette. Dus je moet een beetje van shimmers houden :P. Ik vind het echt een heel mooi gepigmenteerd palette met super mooie kleuren voor elke dag. 

Ik heb vanmorgen de 2e kleur van links gebruikt, deze heb ik aan gebracht op het hele bewegend ooglid. De donkerste kleur in het palette (helemaal rechts) heb ik in de crease aan gebracht met een fluffy blending brush zodat het effect niet te hard werd. 
De eerste kleur (helemaal links) heb ik aangebracht in de binnenste ooghoeken en op mijn wenkbrauw bot. 

Dit palette is zeker een aanrader. Hij kost €3,59 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. 

Bedankt voor het lezen. Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad en ik hoop tot de volgende keer :)

Liefs, Esmée

instagram: beautybyesmeex

1 opmerking:

  1. De swatches die ik van dit palette zie zijn steeds prachtig. Ik moet hem zelf nu ook echt bemachtigen! Helaas is hij steeds uitverkocht bij mijn Kruidvat.
    Xx Liselot

    BeantwoordenVerwijderen